Skip to content

Alla dessa goda drycker

Det finns massor av olika sorters drycker som passar till olika sorters mat och tillfällen. Men är du en person som bryr dig om din hälsa så kanske du också tänker på vilka drycker du väljer.

Te är en dryck som många gillar och en kopp te på kvällen förknippar många med lugn och ro. Kanske har du redan upptäckt fördelarna med grönt te och tror på dess positiva hälsoeffekter. Japanerna har använt sig av pulver, gjort på malda teblad i över 1 000 år och nu har detta blivit mer känt för även oss i västvärlden.

Lätt att blanda

Grönt tepulver är inte bara bra för dig, du kan dessutom använda det på många olika sätt. Testa att blanda det i din smoothie eller din latte eller varför inte ovanpå din gröt. Du kan till och med baka med det eller använda det i din matlagning. Fördelen med pulvret är att det innehåller massor av bra näringsämnen.

Du får alltså i dig mer näring eftersom du dricker hela tebladet, till skillnad från när du brygger ditt te. Detta ger bättre fokus, det är bra för ditt hjärta och din mage samtidigt som det innehåller massor av härliga antioxidanter. Kanske är dags att prova på något nytt.