Skip to content

Dags för det årliga barnkalaset

Är det dags för det årliga barnkalaset? Det är alltid spännande att fylla år och som barn så är det extra spännande. Det gäller att fixa till det ultimata kalaset för din eller dina älsklingar. Det kan finnas en fördel att börja planera detta i god tid så man inte missar något.

Favorit i repris

Många gånger så kan man göra en favorit i repris då barn brukar gärna tycka om det som man gjort tidigare. För många så ska det exakt vara samma sorts tårta varje år då det blivit en favorit och en tradition. Hos Kalaskungen så hittar du allt du behöver för ett lyckat kalas. Det kan var fråga om något tema som är aktuellt hos barnen som du gärna vill använda dig av. Även om de har snabba leveranstider så kan det vara bra att beställa dina varor i god tid innan kalaset.

Skicka inbjudningar

Se till att skicka inbjudningar i god tid till de som ni tänker bjuda in till kalaset. Var kalaset håller till och när kalaset börjar och när det slutar är viktiga detaljer i en inbjudan. Skriv också in ditt mobilnummer eller e-post så föräldrar kan kontakta dig angående allergier eller annat som kan vara viktigt gällande deras barn. Bestäm ett datum när du vill att man ska svara på inbjudan. Det finns fördelar att veta hur många barn som kommer på kalaset.