Skip to content

Ett mer hälsosamt godis

Visst är det så att vi blir sugna på något riktigt gott emellanåt. Det kan vara efter vi ätit en måltid eller på fredagskvällen framför vår TV. Det är inte alls konstigt och det är så klart mycket bättre om man kan äta ett mer hälsosamt godis och njuta av detta.

Handla online

Rawfoodshop erbjuder ett stort och brett sortiment av godis som både är ekologiska och veganska. Men också glutenfria bars och olika choklader. Det finns en hel del godissorter att välja på som vi kan handla via deras shop. Vi måste få njuta och när sötsuget är som störst så kan det vara bra att ha en hälsosam bars till hands. Se till att handla hem så du även har ett litet lager av hälsosamt godis i ditt skafferi där hemma.

Gör eget godis

Så klart så kan man fixa till eget godis hemma som också är nyttigt och gjort utan en massa konstiga tillsatser och mängder med socker. Kostrådgivaren Cecilia Folkesson ger tips på några recept som ni kan prova på till helgen. Det finns massor med fantastiska recept på eget hälsosamt godis på nätet. Det är bara att söka och se vad som ni hittar. Vissa godis kan gå snabbare att göra än andra och om ni känner er bekväm så beställ hem det som ni vill ha.