Skip to content

För dig som vill ha kontroll på vikten

Det kan ibland vara svårt att hålla koll på sin vikt. Nu när semestern är nära och festligheterna många, vill du säkert släppa dina restriktioner lite. Äta det du vill äta och släppa stressen för ett tag. Sedan när du vill ha kontroll på din vikt, finns det massvis av tips och råd att ta del av.

Ta hand om dig själv

Du kan hitta många kosttillskott som hjälper dig att få kontroll på din vikt. Genom en varierad kost samt fysisk aktivitet är tillskotten viktiga. De hjälper dig nämligen att förlora vikt genom att din aptit minskar. Det minskar i sin tur kaloriintaget samt att det stödjer matsmältningen. När din aptit minskar, känner du dig mätt snabbare. Du småäter inte lika mycket och suget för mat är inte lika starkt.

Det är svårt att hålla koll på vikten. Ofta är det lätt att gå upp eller ner i vikt så fort du ändrar dina vanor lite. Tränar du mer kommer du få muskler som gör att du både kan öka och gå ner, medan om du äter mer kalorier än du gör av med, kommer du också gå upp. Ta en titt här och hitta det du behöver för att få kontroll på din vikt.